您好!欢迎来金盘网 请登录 免费注册

我的金盘消息通知 金盘通发布招标购物车 我的关注 帮助中心

自营店首页 案例 店铺动态 招标案例

关注项目(0)浏览:1271分享到:

CH House

CH House提供免费WiFi和一个餐厅,haddouch房子提供宠物友好住宿在Tazouka。某些房间设有一个座位区,在忙碌的一天后放松。每个房间都有一个共用的浴室。你可以在CH House物业?#19994;?4小时的前台。客人可以在各种环境中享受各种活动,包括骑自行车和徒步旅?#23567;?#24202;和早餐还提供租车服务。

设计类型?#33322;?#31569;设计

设计参考价:200.00 元/平方米

-----看了又看----

  • 项目名称:CH House
  • 项目单价:200.00
  • 设计类型?#33322;?#31569;设计
  • 项目类型:住宅
  • 风格:其他
  • 发布日期:2017-02-14


GLR arquitectos / Gilberto L. Rodríguez

Extension:850 M2

Architect:Gilberto L. Rodríguez

Project Team

Emmanuel Soto

Pamela Díaz de León

Rafael Návar

Oscar O′Farril

Priscila López

Tonatiuh Aguilar

Photography:Jorge Taboada

 


 

Description

In a privileged site occupied by an old and obsolete house, we face a dilemma: renovate or demolish such house in order to make way for a new residential project. In conjunction with the client we decide to go for the latter alternative and go ahead with the demolition, adjusting the topography according to the new scheme, which will seek to benefit from the wonderful city views.

The rear garden almost disappears, leaving only a narrow contemplative garden, which acquires a very special character due to a beautiful original existing rock. The kitchen, breakfast room, family room and master bedroom enjoy this visual effect.

Towards the front of the property, a large semi-covered terrace is built around an infinity pool, which makes us forget for a moment the urban condition of the project, thanks to the large green areas of a park just in front of the property, which visually joins the huge greenery of the Country Club golf course.

Inside the house, a large double height living room with a set of exposed concrete skylights becomes the heart of the project, due to the interesting effect of the controlled natural light that floods the whole area. Around such space, the bedrooms, decks, home theater, and home office complete the program.

In the last level , such home office enjoys the splendid views of the city, in addition to being visually connected through a large window towards the double height living room, acquiring a condition of great transparency and giving the sensation of being a floating bridge over the terrace.

 

The materials, mainly the gray exposed concrete, the gray oak wood and the black granite facades, as well as the indoor and outdoor white stucco, contribute to the project a both refined and contemporary character.


关于金盘网 | 帮助中心 | 联系我们 | 网站合作 | 法律声明| 开店指南| 网站地图
客户热线:020-38182178 客户传真:020-38182179 客服邮箱:[email protected]
粤ICP备19042932号-3
Copyright www.34313617.com,All Rights Reserved

加拿大卑诗快乐8平台